Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Çay Ocakları Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda seçim yaklaşırken, başkan adayları da çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Köksal Orman, İlkadım'da bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu. Yemeğe çok sayıda üye ve basın mensubu katıldı. Köksal Orman, "Ben anlayışını yıkarak biz olacağız. Odayı esnafımızla birlikte yöneteceğiz. Esnafımızın saygınlığını odamızla birlikte artıracağız" ifadelerini kullandı.

HİZMET VERMEYE TALİBİZ

Odalarının 20 farklı işkolunda faaliyet gösterdiğini belirten Orman, "Bin 600 civarında üyemiz var. Odamız bünyesindeki birçok iş kolu verdiği hizmet karşılığı 1 lira alarak işlerini yürütmeye çalışıyor. Esnafına sahip çıkan, kol kanat geren bir odanın olması hepimizin hasreti ve özlemi. Çağımıza ve kültürümüze uygun en güzel hizmeti vermeye talibiz. Umut vermek için değil, çözüm üretmek için adayız" dedi. Orman, seçim süreci boyunca karalama kampanyası içerisinde olmayacaklarını belirtti.

ŞEFFAF YÖNETİM

Üyelerden toplanan aidatların sorumsuzca harcanarak odanın borç batağına sokulduğunu öne süren Orman, "Odamız, kişiler ve kuruluşlar nezdinde saygınlığını kaybetti" dedi. Şeffaf ve hesap verebilir yönetim için başkanlığa talip olduğunu vurgulayan Orman, "Basın mensuplarımızla tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelme ihtiyacı duyduk" diye konuştu.

Şükrü Berk ASKAR