Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yerel buluşmalar toplantıları kapsamında mahalle muhtarlarını ağırladı. Mahallelerin ve muhtarların sorunlarının konuşulduğu toplantıda söz alan Belediye Başkanı Şenol Kul, daha büyük hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.

HİZMET TURU YAPILDI

Toplantıdan önce Başkan Kul, muhtarlara belediye hizmetlerini göstermek ve bilgilendirmek amacıyla Terme turu düzenledi. İlçe merkezinde yapılan çalışma ve hizmet alanlarının ziyaret edilmesi ile başlayan tur, Hüseyinmescit, Bağsaray, Evci, Sakarlı, Kozluk mahallerinin gezilmesinden sonra yeni kurulan belediye Fen ve Temizlik İşleri şantiyelerinin gezilmesi ile son buldu.

MUHTARLARIMIZIN PAYI BÜYÜK

Kozluk Tirit Evi'nde yapılan toplantıda Başkan Kul, muhtarların kendilerinin mesai arkadaşı olduğunu ifade ederek, "Mahallelerimizdeki sıkıntılardan muhtarlarımız aracılığıyla haberdar oluyoruz. Terme Belediyesi olarak güzel ve büyük hizmetler yapıyorsak, bu başarıda muhtarlarımızın da payı büyük. Göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizler vasıtasıyla öğreniyoruz ve bu doğrultuda da hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bundan dolayı tüm muhtar arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

İLKLER YAŞANIYOR

Hizmet anlamında Terme'de AK Parti iktidarı ile büyük düşünerek, ilklerin yaşandığına dikkati çeken Başkan Kul, "Hatırlayacağınız gibi 2014 ve 2015 yıllarında ilçemizde sel felaketleri yaşadık yine 2016 yılında ilçemizin Evci bölgesinde bir sel felaketi yaşandı. Terme Çayı'nın Köybucağı Mahallesi mevkiinde taşkın öteleme ve depolama alanı kuruluyor. Bu proje, Türkiye'de ilk defa DSİ tarafından Terme'de yapılıyor. Yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı, trafo merkezi inşaatı devam ediyor. Ayrıca, 110 dönüm alana kurulacak yeni sanayi sitesinde çalışmalar başladı. Termemizde artık bir tabiat parkımız var. Projelerimizi birbir yerine getireceğiz. Yeter ki hemşehrilerimiz bize dua etsin, güvensin. Terme'de ilkler yaşanmaya devam edecek" şeklinde konuştu.