HKÜ Kariyer Merkezi tarafından organize edilen ve birincisi düzenlenen kariyer atölyesinin ilk konusu 'Kariyerimi Nasıl İnşa Edeceğim?' oldu. Atölyeyi yöneten HKÜ Kariyer Merkezi Koordinatörü Arş. Gör. Ahmet Ayaz'ın eğitimci olduğu atölye serisinin ilkinde öğrencilerin; uyum sağlama, esneklik, problem çözme, takım çalışmasına yatkınlık gibi becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi.
21. YÜZYILDA KARİYER BECERİLERİ
Öğrencilerin mezun olduktan sonra hayata ve iş yaşamına hazırlanırken adapte sürecini iyi değerlendirmeleri ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurgulayan HKÜ Kariyer Merkezi Koordinatörü Arş. Gör. Ahmet Ayaz, 'Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimizin hayata bir adım önde başlaması için sürekli uygulamalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerden çok verim aldık. Kariyer Gelişim Atölyeleri de öğrencilerimiz için çok faydalanacakları bir proje. Bu kapsamda yapılacak çalışmalarda öğrencilerimizin uyum sağlama, esneklik, problem çözme, takım çalışmasına yatkınlık gibi becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca Kariyer Gelişim Atölyeleriyle öğrencilerimizi mezuniyet sonrasında iş dünyasına hazır hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte eğitmen olarak öğrencilerimize yol gösterecek olan hocalarımıza teşekkür ederim' dedi.
HKÜ Kariyer Merkezi tarafından organize edilen Kariyer Gelişim Atölyeleri dönem sonuna kadar sekiz farklı konuda gerçekleştirilecek. Farklı konuların ele alınacağı ve farklı eğitmenlerin katılacağı atölye serisinde, öğrencilerin 21. yüzyılda sahip olmaları gereken kariyer becerileri üzerine durulacak.

Mesleğe Giden Yol Kariyer Gelişim Atölyeleri