Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Akdoğan Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği üyeleriyle Belediye Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Akdoğan Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Dernek Başkanı Abdurrahman Utuş, Başkan Eroğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek,'OSB'deki trap sahamızı bizlere tahsis ettiren, kullanacağımız duruma getirmek için günlerce emek veren, Tokat'ımız için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu'na ve ekibine teşekkür eder her zaman ve her yerde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.' dedi.
Başkan Eroğlu ise STK ve dernek buluşmaları çerçevesinde Avcılar Derneği üyeleriyle bir araya geldiklerini ifade ederek,'Bizlerden daha önce talepleri olan OSB'de ki trap atış poligonunu kendilerine hizmet verecek hale getirdik. Bizlere desteklerini açıklayan dernek başkanımız Utuş nezdinde tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum.' diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Eroğlu, Tokat'ta gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında dernek üyelerine sunum yaptı.

Başkan Eroğlu, avcı yeleği giydi