Beşikaş'ın iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, Beşiktaş'ı takip eden basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

'FENERBAHÇE'YE BENZER POZİSYONLARDA PENALTI VERİLİYOR'
Hakemlerin herkese dengeli davranması gerektiğini dile getiren Albayrak, 'Oyunu da fazla bölmeden hızlı oynatacaksın. Çünkü futbolcu çok zeki. Oyunda adalet olmadığı zaman futbolcu tepki veriyor. Gördüğünü çalacaksın. Konya maçında Serkan Gençerler ve Tolga Özkalfa maça verilmedi, demek ki bir sıkıntı var. Demek ki yanlış kararlar verdi. Mahmut Tekdemir'in attığı golden önce de Oğuzhan'a faul yapılıyor. Kırmızı olması lazım ama hakem vermiyor. Fenerbahçe'de böyle pozisyonlara hem kırmızı kart hem de penaltı veriliyor. Alexis'e dün Ali Palabıyık yanlış sarı kart verdi hem de hiç uyarmadan. Ardından o da golün olduğu pozisyonda sarı kart görmemek için kendini çekti ve kalemizde gol gördük. Mehmet Batdal'a da ikinci sarıdan vermiyorsun Abdullah Avcı da gördü ve çıkarttı oyundan. Beşiktaş'a karşı 10 kişi oynamanın kolay olmadığını biliyor çünkü. Bir tek bir şey var herkes cesurca gördüğünü çalacak. Genç hakemlerin daha cesaretli olmaları lazım' açıklamasını yaptı.

'FENERBAHÇE MAÇINA LİDER ÇIKABİLİRİZ'
Kendileri için Mersin İdmanyurdu ile oynanacak erteleme maçının önemine değinen Albayrak, 'O eksik olan iki maçın zorluk derecesi daha yüksek. Ardından eksik maçı 3 puanla kapatıp, Gençlerbirliği maçını kazanıp Fenerbahçe maçına lider olarak çıkabiliriz. Hiçbir zaman bu kadar taraftarımızla, camiamızla kenetlendiğimiz bir zaman olmamıştı. Bu da bizi mutlu ediyor. Sona doğru geliyoruz artık' dedi.