Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümet Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı, 20. Dönem Samsun Milletvekili Murat Karayalçın, TÜYAP Karadeniz 4. Kitap Fuarı'nda Sosyal Demokrasi Vakfı'nın (SODEV) hazırladığı "Sosyal Demokrat Belediyecilik ve Yerel Yönetimler" isimli panelde Samsunlularla buluştu. Karayalçın, panel öncesi Haber Medya Grubu'nu da ziyaret etti.

DEPARTMANLARI TEK TEK GEZDİ

Karayalçın'ı, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haberaks TV Genel Yayın Müdürü Sinan Sallabaş, Haber Medya Haber Müdürü Onur Nurdemir, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş ve Haber Hayat Dergisi Editörü Kübra Şenocak karşıladı. Haber Medya Grubu'nun çalışma ofislerini gezen Karayalçın, Haber Gazetesi, Haberaks TV, Haber Radyo, Haber Hayat Dergisi ve dijital medya departmanlarını tek tek gezerek, bilgi aldı.

ÇOK BÜYÜK BİR YAPI

Karayalçın, Haber Medya Grubu'nun Karadeniz Bölgesi için önemli bir değer olduğunu belirterek, 'Burası gerçekten çok büyük bir yapı ve bu başarıyı yakalamak çok önemli. Haber Gazetesi, kentin ve bölgenin en güçlü gazetesi, Amiral Gemisi. Haber Medya Grubu'nu görünce, bölge gazeteciliğinin burada yükseldiğini gördüm. Bu yükseliş büyük bir çaba, çalışma, destek ve ekiple olabilecek bir şey' şeklinde konuştu.

Zeynep Irmak ÖCAL