Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, yaptığı açıklamada, Samaras'ın son haftalarda yükselen form grafiğiyle takıma büyük katkı sağladığını belirtti.

SAMARAS'IN OLMAMASI ÖNEMLİ BİR KAYIP'

Samaras'ın takımda önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Zeren, "Samaras'ın olmaması bizim için önemli bir kayıp. Sahada mükemmel paslar atıyor ve ayağında topu tutarak oyunu soğutabiliyor. Samaras'ın bize son haftalardaki katkısı çok fazla. Balıkesirspor Baltok maçında olmaması, gücümüzü biraz olsun eksiltiyor ama yerine oynayacak oyuncumuz da umarım Samaras kadar performans sergiler" ifadelerini kullandı.

'MUTLAKA PUANLA DÖNECEĞİZ'

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor Baltok ile aralarında 2 puan bulunduğuna dikkati çeken Zeren, şunları kaydetti:

"Her iki takımın da hedefi alt sıralardan uzaklaşmak. Onun için Balıkesir'den alacağımız puan veya puanlar, bizim için çok değerli. Deplasmanda çok iyi mücadele eden bir takımız. Kolay kolay pes etmiyoruz. Geri düştüğümüz zamanlarda da galibiyet veya beraberlik için sonuna kadar savaşıyoruz. Balıkesir'den de mutlaka puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum."