CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Karadeniz 4. Kitap Fuarı'na katıldı. CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Kadın Kolları Başkanı Suna Gül Ceylan, Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, İlçe Yönetim Kurulları üyeleri ve partililerle birlikte fuarı gezen Zeybek, organizasyonda emeği geçen herkesi kutladı.

SAMSUN ADINA SEVİNDİM

Kitapların, her türlü bilginin depolandığı, saklandığı, gelecek kuşaklara aktarıldığı değerli eserler olduğunu belirten Zeybek, "Karadeniz Kitap Fuarı'ndaki tablo gayet umut verici. Anneler, babalar yanlarında çocukları ile fuarı geziyor ve birlikte kitap seçip alıyorlar. Kitap fuarındaki bu olumlu tabloya Samsun ve ülkem adına çok sevindim" dedi.

OKUMAK GEREKİR

Dünya ile uyum içerisinde yaşayabilmek, olumlu ve olumsuzu birbirinden ayırt edebilmek için çok okumak gerektiğini ifade eden Zeybek, "İnsanlarımızı doğru bilgilerle donatmalıyız, sonrasında bilgi sahibi olanlar doğru işler yapacak, bilgileri paylaşarak çoğalmasını sağlayacaklardır. Okuyan, sorgulayan, yanlışa itiraz edebilen nesiller yetiştirmeliyiz. Karadeniz Kitap Fuarı'na katılan gençleri, çocukları görünce umutlandım, mutlu oldum. Geleceğimizin güvencesi olacak gençlerimizin kitap sevgisi bilgi ile bütünleşerek ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacaklarına olan inancım tamdır" diye konuştu.