AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek konuşmasında, birlik beraberlik mesajları verirken, bayrağı gururla dava arkadaşına devrettiğini belirtti. Kongreye tek liste olarak Ahmet Günel katıldı.

"Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan kongrede yaptığı konuşmada; Eski başkan Sefer Tek'i dinlenmeye değil daha çok çalışmaya davet ederek, başkanlık görevini devralacak Ahmet Günel ve ekibine başarılar diledi. Ak Parti'nin büyük bir aile olduğunu belirten Karaaslan, ülkemiz zor bir zamandan geçiyor dolayısıyla bizim birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Devletimizin işlerinde milletimizin hizmetinde daha verimli olmalıyız. Mehmetçiğimiz terörist guruplarla mücadele ederken bizler onların gözünün arkada kalmaması için daha çok çalışmalıyız. Ak Parti herhangi bir parti değildir burada siyaset yapmak büyük sorumluluk gerektirir. Bu sorumluluk basite alınacak iş değildir dolayısıyla Yakakent'e de büyük görev düşüyor. El ele verip hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedeflere yürüyeceğiz. Bu kongrenin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve çok sayıda partili katıldı.