Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret eden AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Aydın Özil, "AK belediyeciliğin en güzel örnekleri Atakum'da hayat buldu. AK Parti Atakum Kadın Kolları olarak her zaman belediye başkanımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN

AK Parti kadrolarıyla birlikte hareket ettiklerini kaydeden Başkan Taşçı, "2019, 2023 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda, belediye-teşkilat birlikteliğinin en güzel örneklerinden birini Atakum'da ortaya koyuyoruz. Belediyemiz ile teşkilatımız arasında örnek bir birliktelik var. AK Parti'nin Türkiye genelinde sürdürdüğü değişim ve gelişim sürecini ilçemizde de aynı heyecan ve tempo ile sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan kadın kollarımıza teşekkür ediyorum' diye konuştu.

TAŞÇI'YA TAM DESTEK

AK Parti'nin önceliğinin her zaman millete hizmet olduğunu ifade eden Kadın Kolları Başkanı Özil, "Türkiye'de AK belediyeler her anlamda farkını ortaya koymaya devam ediyor. Atakum'da 3 buçuk yılda meydana gelen değişim ve gelişime şahit olduk. Atakum tüm Türkiye'de bilinen ve herkesin yaşamak istediği bir kent haline geldi. Bu anlamda AK belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçemizle buluşturan Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Biz de millete hizmet yolunda her zaman belediye başkanımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.