Geçtiğimiz günlerde ilçeye kurulacak gençlik merkezi ile ilgili ziyaretlerde bulunmasının ardından, şimdi de Yavuzselim Mahallesi'nde vatandaşlarla da görüşen Genel Müdür Topoğlu, Canik'te incelemelerde bulundu. Başkan Genç ile birlikte gençlik merkezine dönüşecek Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ni gezen Genel Müdür Emre Topoğlu, vatandaşlarla da görüştü.

BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençliğe büyük yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Osman Genç, daha çok kitleye ulaşmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Genel Müdürlüğü ile ortak paydada buluşarak hayata geçecek olan gençlik merkezinin gençler için daha faydalı olacağını söyledi. Başkan Genç, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nin gençlik merkezine dönüşmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Genel Müdürlüğü ile protokol yapacaklarını söyledi.

POTANSİYELİ FAZLA

Canik'te önemli bir gençlik potansiyelinin olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Geleceğimiz olan gençlerimizin bilgili, donanımlı ve milli-manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi için önemli kültür, sanat, eğitim, spor yatırımları yaptık. Onlar için oluşturduğumuz tesislerin yanında, gençlik merkezimiz de hem ilçemiz hem şehrimiz gençliği için önemli bir kazanım olacak. Gerekli çalışmaları hızlandırarak, belediyemizin tahsis edeceği yerde inşallah en kısa sürede gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz" diye konuştu.

OYUNCAK MÜZESİNİ GEZDİ

Canik Belediyesi'ni de ziyaret ederek Başkan Genç'in misafiri olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, ayrıca Başkan Genç ile birlikte Canik Belediyesi tarafından Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde yer alan eğitim ve kültür tesislerini de gezdi. Topoğlu, Karadeniz'in tek, alanında Türkiye'nin de sayılı müzelerinden olan Oyuncak Müzesi'ni de çok beğendi.