Adana'da Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda sırasıyla Atılım Üniversitesini 25'e 20, KTO Karatay Üniversitesini 35'e 14, Gümüşhane Üniversitesini 33'e 24, Çukurova Üniversitesini 30'a 18, Erciyes Üniversitesini ise 30'a 29 mağlup eden Adıyaman Üniversitesi Hentbol Takımı grubunu namağlup lider olarak tamamladı.
Türkiye'de ilk 8 takım arasına girmeyi başaran Adıyaman Üniversitesi Hentbol Takımı Sorumlusu ve Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aykut Dündar elde edilen başarıdan dolayı sporcularını kutlarken her konuda olduğu gibi sportif anlamda da desteklerini esirgemeyen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Gönüllü ise sporcuları ve başarıda emeği geçen hocaları kutlayarak, 'Bu başarı bizleri çok mutlu etti. Eğitim öğretimde gösterdiğimiz disiplini sportif alanda da uyguladığımızın bir göstergesidir bu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin eline, ayağına sağlık, Adıyaman Üniversitesi inşallah bu güzel başarılara imza atmaya devam edecektir' diye konuştu.

Adıyaman Üniversitesi Hentbol Takımı Türkiye’de ilk 8 takım arasına girdi