AK Parti İl Başkanlığı'nda kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, 13 ilçede kongrelerin tamamlandığını hatırlatarak, 3 Mart Cumartesi günü saat 10.00'da Ladik, 14.00'te Vezirköprü, 4 Mart Pazar günü ise saat 10.00'da Ayvacık ve 14.30'da Bafra'da kongre heyecanı yaşanacağını dile getirdi.

BAŞARI İÇİN BİRLİKTELİK ÖNEMLİ

AK Parti İl Başkanlığı olarak 2019 seçimleri için yüksek hedefleri olduğunu kaydeden Başkan Karaduman, "Başarı için birliktelik çok önemli. İlçe kongrelerinin ardından 24 Mart'ta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceğimiz il kongremiz için de hazırlıklara da başladık. İl kongremize sadece 'kongre' demek haksızlık olur çünkü Cumhurbaşkanımızın gittiği her il kongresi bir mitinge dönüşüyor. Dolayısıyla il kongremizin duyurusunu, yüz yılın liderinin şehrimize gelmesi ve hemşehrilerimiz ile buluşması olarak değerlendiriyoruz. Kongremizde vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklıkla karşılaşmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz' şeklinde konuştu.

AMAÇ; GÜÇLÜ BİR YÖNETİM

Karaduman, il yönetimini oluşturacaklarını ve bunun için de çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini ifade ederek, 'Başvurular sonrasında istişareler yapılacak, yüz yüze tanışma ve değerlendirme toplantılarımız olacak. Ardından Samsun'un 50 asil, 25 yedek, 5 disiplin kurulu ve 3 demokrasi hakem kurulu üyeleri için liste yapacağız. Her zaman yaptığımız gibi istişareler ile teşkilatlarımıza güç katacak il yönetimi listemizi ortaya koyacağız. Amacımız Samsun teşkilatlarının çalışmalarını organize edecek, güçlü bir il yönetimi oluşturmak' ifadelerini kullandı.