Sivas'ta bir dizi ziyarette bulunan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sivas Tokatlılar Dernek Başkanı İsmail Altay ve üyelerini ziyaret etti. Milli mücadelenin kadim şehri Sivas'ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Eroğlu , 'Türkiye'nin geleceği ile ilgili önemli kararların alındığı kardeş şehrimiz Sivas'ta Tokatlı hemşehrilerimizin misafiriyiz. Tokatlı hemşehrilerimiz ülkemizin her yerinde olduğu gibi Sivas'ta da memlekete katma değer sağlamak için her alanda çalışmalarını sürdürmekteler. Anadolu'nun mayası Tokat'ımızda filizlenen Türkiye sevdası ile dolu birçok hemşehrimiz iş, ekonomik sebepler, ailevi unsurlar ve başka nedenlerle memleketimizin birçok noktasında Büyük Türkiye idealine hizmet için her alanda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizler de Belediye Başkanı olarak aramızda mesafeler de olsa gönlümüzün bir olduğu hemşehrilerimizle bir araya gelerek hem onların beklentilerini hem de büyük bir özlem duydukları Tokat'ımıza gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimizi anlatma imkanı buluyoruz. Bütün çabamız insanlarımızın mutluluğu için, daha gelişmiş bir Tokat inşa etmek içindir.' dedi.
Tarım, hayvancılık ve turizm alanında yapılan ve yapımı devam eden projeleri dile getiren Başkan Eroğlu, TOPEKTAŞ Et Kombine Tesisi'nin önümüzdeki hafta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katılımıyla açılışın yapılacağını söyledi. Kanal Tokat, Meydan Projesi, Uluslararası Hal Projesi ve res projeleri gibi vizyon projelerinin yanı sıra Tokat'ın tarihi mekanlarını içerisinde barındıran Kültür Sokağı ve Sulusokak Sokak Sağlıklaştırma projelerini dile getiren Başkan Eyüp Eroğlu, Sivas'ta yaşayan Tokatlıların Tokat'ı gezmeleri için turlar düzenleyeceklerini kaydetti.
Söyleşi programı sonunda Sivas Tokatlılar Dernek Başkanı İsmail Altay Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu çalışmalarından dolayı tebrik ederek plaket takdim etti. Başkan Eroğlu da Dernek Başkanı Altay'a günün anısına Ak Zambak hediye paketi takdim etti.

Başkan Eroğlu, Sivas Tokatlılar derneğini ziyaret etti