Unutmadık, Unutturmayacağız' düşüncesiyle Hocalı Katliamı konulu fotoğraf sergisi düzenledi.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesindeki (AKEF) sergi açılışında konuşan Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, 'Bugün çok anlamlı bir o kadar da içimizi burkan bir sergi açmak durumunda kaldık. Biliyorsunuz Türk tarihi mazlumların tarihi olarak adlandırılacak durumdadır. Bizler zulüm görüyoruz fakat zulmü bir türlü anlatamıyoruz. Birisinin batıda burnu kanasa büyük yaygaralar çıkabilmekte, büyük haberler yapılabilmekte ve dünya kamuoyu bununla ilgilenebilmektedir' dedi.
Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, 'Bizler birliğimizi dirliğimizi bozmadan kaldığımız müddetçe, bir takım zulüm işleyen odaklar, milletler, gruplar, devletler hiçbir şey yapamayacaklardır. Bilinçli Eğitimciler Topluluğu öncülüğünde arkadaşlarımızın yapmış oldukları bu sergi için ve sizlerin yoğun ilginiz için teşekkür ederim' diye konuştu.
Açılış sonrasında davetliler ve katılımcılar sergi alanını gezdi. Hocalı Katliamı sergisi fakültede iki gün boyunca sergilendi. Serginin açılışına Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsa Korkmaz, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Akandere, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Atilla Göktaş ve Bilinçli Eğitimciler Topluluğu Danışman Yardımcısı Arş. Gör. Mehmet Aşıkcan ile öğrenciler katıldı.

AKEF’te Hocalı Katliamı konulu fotoğraf sergisi açıldı