Bizim Küçük Günahlarımız Film Konusu

Birbirleriyle hiçbir ilgisi yokmuş gibi görünseler de türlü tesadüfler sonucu iç içe geçen olaylar ve insanların hikayesi filmde anlatılıyor.

Beginner Film Konusu

60'lı yaşlarına gelmiş taksici Faruk (Güven Kıraç), etrafındaki insanların zaman zaman küçümser olduğu belli olan tavırlarına rağmen İngilizce öğrenmeye heves etmiş, iş dışındaki zamanlarında elinden geldiğince çalışmaya başlamıştır. Eşini yıllar önce kaybetmiş Faruk, yeni bir dili öğrenmenin tüm zorluklarını yaşarken, bir yandan da farklı bir kültürle tanışmanın da nasıl birşey olduğunu görecektir.

Seni Gidi Seni Film Konusu

İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan, mahallelerinin bitirim delikanlıları taksici Bülent (Ahmet Kayakesen) ve döşemecilik yapan Sedat (Serdar Sezgin), aynı mahallede yaşayan çok sevdikleri bir ağabeylerinin Tamer Aziz (Burak Satıbol) adlı bir mafya babası tarafından dolandırılıp arkasından kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Tarık ağabeylerinin kaybettiklerini geri almak için Rıza adında tekinsiz bir adam vasıtasıyla Tamer'e ulaşmaya çalışırlar, ancak başlarını büyük bir belaya sokarlar.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? Film Konusu

Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in (Demet Özdemir) hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün (Binnur Kaya) dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

İçimdeki Güneş Film Konusu

Isabelle (Juliette Binoche), 50'li yaşlarına gelmiş, 1 çocuk annesi, boşanmış bir sanatçıdır. Gerçek aşkı bulabilme umuduyla birkaç adamla yaşadığı ilişkiler bazen tuhaf, bazen de komik olaylar yaşamasına neden olur. Artık aşktan iyice umudunu kaybetmeye başlamıştır.

Ayaz Film Konusu

'Ailesinin namusunu lekeleyerek' başka bir adamla kaçan yengesini aile baskısı sonucu öldüren ve genç yaşta hapse düşen Hasan (Deniz Telek), içeride geçirdiği yıllarda, yaptıklarından ötürü çok pişman olmuştur. Hatasını aklından çıkaramayan Hasan'ın bulabildiği tek çözüm, tahliye olduktan sonra yengesinin oğlu Ayaz'a (Umut Keleş) bakmak olur. Kamyonculuk yapan Hasan'la Ayaz, yollarda zaman geçirdikçe birbirlerine yakınlaşır. Bu sırada ayyaş kocasından kaçan Helün (Özlem Aktaş) ve Ayaz'ın yaşlarındaki kızı Hazal (Melek Çınar), Hasan'ın kamyonuna sığınır ve bu dört kişi, bilinmez bir geleceğe doğru yol almaya başlarlar.

Küçük Vampir Film Konusu

13 yaşında minik bir vampir olan Rudolph ve ailesi, amansız bir vampir avcısı tarafından yok edilme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu esnada tanıştığı Tony adlı ölümlü bir çocuk, kendi yaşıtlarının aksine mezarlık, vampirler gibi şeylerden korkmamaktadır. Çok iyi arkadaş olan bu ikili, Rudolph ve ailesini kurtarmak için birlikte çalışacaktır.

Kutsal Geyiğin Ölümü Film Konusu

Steven Murphy (Colin Farrell) çok başarılı bir kardiyologdur. Göz doktoru eşi Anna (Nicole Kidman) ve iki çocuğu Kim ve Bob'la huzurlu bir hayatı vardır. Ancak son zamanlarda sık sık görüştüğü, kızının sınıf arkadaşı Martin (Barry Keoghan) adlı genç, kısa bir süre sonra hepsinin hayatını değiştirecektir. Nitekim Martin'le Steven arasında başta kimsenin bilmediği ve umursamadığı, ancak kısa süre içinde herkesin öğreneceği bir sır bulunmaktadır.

Kardan Adam Film Konusu

Dedektif Harry Hole (Michael Fassbender), yılın ilk karının yağdığı gün kaybolan ve sonra cesedi bulunan bir kadının cinayet vakasını incelemektedir. Eldeki tek delil ise kadına ait pembe atkının sarılı olduğu bir kardan adamdır. Başka kadınlar ölmeye ve gizemli kardan adamlar ortaya çıkmaya devam ettikçe Hole, çok tehlikeli bir katille karşı karşıya olduğunu anlayacaktır.
Kardan Adam filmi, Norveçli yazar Jo Nesbø'nun 2007'de yayımlanan ve Türkçe'ye de çevrilmiş Snømannen (Kardan Adam) adlı romanından uyarlandı.

Justice League: Adalet Birliği Film Konusu

İnsanlığa dair inancını yeniden tazeleyen Bruce Wayne (Ben Affleck), yeni dostu Diana (Gal Gadot) ile dünyayı tehdit eden çok daha büyük bir güce karşı koyabilmek için çabuk bir şekilde özel yetenekli kişileri bir araya getirmek için harekete geçmiştir. Temasa geçtikleri kişiler arasında Barry Allen/The Flash, Arthur Curry/Aquaman ve Victor Stone/Cyborg da bulunmaktadır.

KAYNAK:SİNEMALAR.COM