Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Başkan İsmail Baran'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıda 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısı öncesinde Afrin'de şehit düşenler ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Toplantıda konuşan Başkan İsmail Baran, 'Gönüllerimiz ve dualarımız Afrin'de aslanlar gibi savaşan Mehmetçiklerimizle. Ülkemizin bekası için savaşıyorlar. Şehitlerimiz tabii ki yüreğimizi yakıyor. Ama bizler bir bütün olarak onların yanındayız' dedi.
Gündemdeki maddelerin tamamı oy birliği ile karara bağlanırken, dilek ve temenniler kısmında söz alan Meclis Üyesi İbrahim Fortacı'nın 'Bu ayki huzur haklarımızı Mehmetçik Vakfı'na bağışlayalım' önerisi Başkan Baran tarafından ek madde olarak gündeme alındı ve kabul edildi. Yapılan destek hakkında konuşan Başkan Baran, 'Bu desteğimizin tabi maddi olarak değil, manevi olarak önemli' şeklinde konuştu.
Ayrıca gündemde, Güney Mahallesi'nde sahil kısmında yer alan alanın İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsisi de gerçekleştirildi. Alanın bedelsiz olarak ve 10 yıllığına tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi. İlçe genelindeki okullara Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortak proje kapsamında spor kompleksi yapılabilmesi için Başkan İsmail Baran'a da yetki verildi.

Körfez Belediye Meclisi üyeleri bu ayki huzur haklarını Mehmetçik Vakfı’na bağış