Samsun'un genç girişimci adaylarından Mehmet ALGÜL; "Yurt içinde açacağımız şubelerimizde Türk ve dünya mutfağını en iyi şekilde temsil ederek, seçilmiş lezzetler, farklı tatlarla birleştirdiğimiz zengin menümüzde ve eşsiz kahve lezzetleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutup kaliteden asla taviz vermeyeceğiz. 27 Nisan'da The Matcha Start up markası olarak merkez ofisimizi Samsun da açıp İzmir, Ankara ve İstanbul şubelerini merkezimizden yöneteceğiz.

27 Nisan The Matcha Samsun Office

İlk iki projemiz yap-devret olarak satılmış olup, Sarıyer de açacak olduğumuz işletmemiz İstanbul'un en gözde Coffee ve en büyükler arasına girecek eğlence mekanıyla projelerimize devam edeceğiz. İşletme ortağım aynı zamanda kardeşimiz olan Serdar TUNALI ile büyük bir çaba sarf ederek bu tarihin benim için öneminin daha da büyük olduğunu göz önüne alırsak 30 Temmuz'a yetiştirmeyi planlıyoruz. Aralık ayında farklı konseptler ve farklı projelerle devam edeceğimizden dolayı İstanbul'daki işletme yönetimini farkında olmadan bu markaya ve bu projelere ilham veren, farklı konseptlerini, büyük araştırmalarını paylaşan, büyük bir kahve aşığı olan diğer en genç bayan işletmecimiz ve ortağımıza bırakıp en büyük hayalini gerçekleştirmiş olacağız.

Dürüstlüğü ilke edinerek güvenilir iş ortamını sağlayan farklı işletmelerle tekrar karşınıza çıkmaktan onur duyacağız." dedi.