Samsun'da duyarlı bir vatandaşın Narkomobil WhatsApp hattı üzerinden ihbar ettiği torbacılar, polis ekiplerince yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce 2 kez uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan Tolga Ö., duyarlı bir vatandaşın Narkomobil WhatsApp hattı üzerinden ihbar etmesi üzerine yeniden gözaltına alındı.

YAKALANIYOR TUTUKLANMIYOR

Narkotik ekiplerince daha önce 6 paket halinde 425 gram esrar maddesi ve 350 adet uyuşturucu etkisi doğuran ilaç ile yakalanan Tolga Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ardından bağımlı bir şahsın üzerinden ele geçirilen esrar paketinde parmak izi çıkması üzerine, Tolga Ö.'nün ikametinde arama yapılarak 134 gram esrar maddesi ile yeniden yakalanmış ve yine serbest bırakılmıştı.

WHATSAPP İHBARI

Duyarlı bir vatandaş, Tolga Ö.'nün esrar maddesini hassas teraziye koyarak tartıp paketlediği görüntüleri Narkomobil WhatsApp hattı üzerinden polis ekipleri ile paylaştı. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda Tolga Ö. ile birlikte Rüstem C.S. ve H.S. yakalandı.

H.S., savılık talimatıyla serbest bırakılırken, Tolga Ö. ve Rüstem C.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tolga Ö adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Rüstem C.S. ise savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Tayfur KARA