Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı kapsamında Mart ayının toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşlar, bire bir görüşme imkanı buldukları Fevzi Demirkol'a istek, tavsiye ve teşekkürlerini ileterek, iletilerine yanıt buldu. Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Aysel Göncü, Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleri katıldı.
Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.
2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Demirkol, 'Haliliye Belediyesi olarak vatandaşlarımızla bağlantımızın sürekli olmasını, bağlantımızı hiçbir noktadan hiçbir şekilde kopmamasını arzuluyoruz. Belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimizle zaten sahadayız. Haliliye'mizin her mahallesinde, her semtinde, her sokağında vatandaşlarımızla zaman zaman karşılaşmaktayız. Ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla zaten görüşüyoruz. Ayrıca sahada çalışan birimlerimiz, mahallelerimizle vatandaşlarımızla karşılaşmakta, vatandaşlarımızın talep ve teşekkürlerini zaten almaktadır. Bizim herhangi bir şekilde mesai farklılığı nedeniyle karşılaşamadığımız vatandaşlarımızla bağlantımızın süreklilik arz etmesi için her ayın ilk Cuma günü halk günü uygulamamız devam etmektedir. 2014 yılında göreve başladığımız günden beri halk günü uygulamamız, halkımızın ve başkan yardımcılarımız, müdürlerimizin katılımıyla ucu açık bir şekilde devam etmektedir. Her vatandaşımızın talebini, ihtiyacını, teşekkürünü dinlemek için kendileriyle sohbet ediyoruz. Gelen talepleri müdürlerimize ileterek, çözülmesi gereken meseleleri çözüyoruz. Yapılması gerekenleri de plan dahilinde yapıyoruz. Halkımız buna yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah bizim uygulamamız hep devam edecektir'diye konuştu.

Demirkol halk gününde vatandaşları dinledi