Ocak ayında gerçekleştirdiği genel kurulla başkanlığa yeniden seçilen , Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Tolgahan Demir ve yönetim kurulu üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Demir, oda seçimlerin demokratik olgunluğu son derece yüksek bir ortamda geçtiğini söyledi.
Seçimler dolayısıyla Demir'i kutlayan Başkan Uysal, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Muratpaşa Belediyesi'nin önemli bir çalışma ortağı olduğunu belirtti. Mor Makas projesinde odanın gösterdiği işbirliğinin önemine dikkat çeken Başkan Uysal, '2016 Kasım ayında 'Kadına yönelik şiddeti Mor Makas kesecek' diyerek önemli bir çalışmaya başladık. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günün yaklaşırken bir kez daha hatırlamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Kadına yönelik şiddet, Türkiye'nin de içinde yer aldığı geniş coğrafyada çok derin bir sorun. Bu nedenle 'Mücadelemizi hep birlikte vereceğiz' dedik ve Mor Makas projesiyle daha barışçıl, daha az şiddet içeren bir kent olma yolundaki adımlardan birini attık' dedi.
Mor Makas projesinin paydaşı olan Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası'nın da 'Çocuk gelin saçı yapmıyoruz' diyerek daha ilk günden çalışmayı sahiplendiğini belirten Başkan Uysal, 'Bu projeyle Muratpaşa'da her kuaför salonu birer kadın danışma ve dayanışma merkezi haline geldi. Bu hiç bitmeyecek bir çalışmadır.'