Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, 2014 yılında bu yana inşaatı tamamlanamayan Vezirköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

İŞİN TAKİPÇİSİYİZ

İlçe halkının, olan biten durumun şaşkınlığını yaşadığını belirten Akcagöz, "Vatandaş, hastane beklentisi içinde. Taşeron ile müteahhit arasında alacak verecek meselesi oluşmuş, taşeron firma 12 TIR malzemeyi alıp götürmüş. Anlaşılan, hastane icralık olmuş. Müteahhitle taşeron birbirine girmiş, olan vatandaşa oluyor. 'Ecdad, ecdad' diyorlar, ecdad 90 günde Rumeli Hisarı'nı dikti. Biz bu işin takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

ÇARÇUR EDİYORLAR

Vezirköprü'de devletin, kendi yaptırdığı Sağlık Meslek Lisesi inşaatına ruhsat vermediğini iddia eden Akcagöz, "Okulun, sulama ve tarım arazisine yaptırıldığı için ruhsat verilmediği söyleniyor. Peki, bu okul inşaatına başlanırken neredeydiniz? Vatandaşın parasına yazık değil mi? Bu okulun yanına öğrenci yurdu yapılıyor. Bu inşaat halen devam ediyor. Bittiğinde buraya ruhsat verecek misiniz? AK Parti hükümetleri maalesef, milletin parasını çarçur ede ede yol alıyor. Hani, 'durmak yok, yola devam' diyorlar ya, işte yol alırken yaptıkları işler bunlar" diye konuştu.