6 Mart Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 88'inci yıl dönümünde Çağlayan Mahallesi'nde bulunan spor salonunun adı 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' olarak değiştirildi. Salona, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ismi törenle takıldı. Törende Başkan Uysal'la birlikte CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, belediye başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı.
Başkan Uysal, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk insanların ruhunda, beyninde, kimliğinde vazgeçilmez ve sarsılmaz yere sahip. Bu coğrafya Gazi Mustafa Atatürk aydınlanması, onun çizdiği yol olmadığı zaman istikamet olarak aydınlığa değil karanlığa doğru gider. Medeniyete doğru değil barbar eğilimlere, demokrasiye değil otoriter rejimlere doğru gider. Atatürk'ün çizdiği perspektif, insanlarımız, çocuklarımız için ekmek gibi, su gibi varoluşun bir parçası olarak devam edecektir' dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin yıl dönümünde alınan kararla bu küçük törenini yapılmasına imkan tanıyan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Uysal, 'Atamız, Antalya'ya iki kere geldi. Ama Antalyamızdan, Misakı Milli sınırında coğrafyadan Atatürk hiç gitmedi ve gitmeyecektir.'

Spor Salonuna Atatürk adı verildi