Talepler doğrultusunda ilçenin tamamında halkın doğalgaz isteğini karşılamak amacıyla çalışmalar ve planlamalar yürütüldüğüne dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'İlçemizin tüm mahallelerini doğalgazla buluşturmak için harekete geçtik. Doğalgazı önemsiyoruz çünkü doğalgaz daha sağlıklı bir enerji kaynağı, çevre dostu ve vatandaşlarımızın da ekonomisine çok ciddi manada katkı sağlayacağını inandığımız bir enerji kaynağıdır. Herkesin doğalgazın rahatlığını ve sunduğu avantajları elde edebilmesi için 2018 yılı içerisinde doğalgaz firması ilçemizde çok büyük çalışma yürütecek. Bu manada ilçemizde talep edilen tüm yeleri doğalgazın rahatlığı ve konforu ile buluşturmak için bir toplantı düzenledik' dedi.

Tekkeköy'de doğalgaz ağı genişliyor
Doğalgaz firması yetkilileri ve belediye başkan yardımcıları ile gerçekleştirdikleri toplantıda ilçede yapılması planlanan 2018 yılı doğalgaz çalışmalarını masaya yatırdıklarını anlatan Togar, 'İmar planları üzerinde gerekli tespitleri ortaya koyarak vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan bizlere ve doğalgaz firmasına gelen talepleri detaylıca konuştuk. Haritalar ve bilgisayar üzerinde talep edilen yerler ve öncelikli yapılması gereken noktaları tek tek belirledik. Konuyla alakalı herkesin aynı masa etrafında toplanması bizlere artı bir avantaj sağladı. Herkesin görüşlerini paylaşması ve istişareler sonrasında çok yararlı sonuçlar ve yol haritaları ortaya koyduk. Bugün burada karşılıklı imzaladığımız protokol çerçevesinde planlamalar yapılarak iki kurum gerekli çalışmaları koordineli bir biçimde yürüterek ilçemizde 2018 yılı içerisinde doğalgazsız yer kalmayacak' şeklinde konuştu.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, geçen yıllarda çeşitli nedenlerle doğalgaz arzı sağlanamayan Tekkeköy Çay Mahallesi ile Tevfiköztürk Caddesi ve Kutlukent bölgesinin büyük bir bölümünü doğalgazla buluşturduklarını hatırlattı.

Tekkeköy’de doğalgazsız yer kalmayacak