Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Volkan Toptaş, Haber Medya Grubu'nun Borkunut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.
İl Müdürlüğü görevlisi Harun Üstün'ün de eşlik ettiği ziyarette Toptaş, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ile bir süre görüştü. Toptaş, Uzun'a Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon yıllığı hediye etti.

EMEĞİNİZE, AKLINIZA SAĞLIK

Toptaş, Haberaks TV Genel Yayın Müdürü Sinan Sallabaş ve Haber Medya Haber Müdürü Onur Nurdemir ile Haber Medya'nin birimlerini ziyaret ederek, medya çalışanlarıyla sohbet etti. Toptaş, Haber Medya'nın Samsun için önemli bir kurum olduğunu vurgulayarak, "Haber Medya ürettikleriyle Samsun'a gerçekten değer katan bir kurum. Emeğinize ve aklınıza sağlık. Her zaman daha iyisi için gayret ettiğinizi biliyorum. Size her zaman geri dönüş olmaz belki ama başkalarının hayatında güzel bir iz olarak kaldığından eminim. Bizim de çalışmalarımız sizleri daha güçlü hale getirmek için. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

Zerrin SOMUNCU