Modayı yakından takip eden yenilikçi tasarımları ve geçmişten gelen deneyimi tek potada eriten Almodi Mobilya, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. 3. Mobilya Fuarı'nda açtığı stantla, vatandaşlarla buluşan Almodi, büyük beğeni topladı.

YENİLİKÇİ ANLAYIŞ

Almodi Mobilya ortakları Celal Alışır ve Bülent Alışır, babalarından aldıkları bayrağı
bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalıştıklarını söyledi. Mobilya konusunda oldukça yenilikçi olduklarını ve dünyadaki gelişmeleri takip ettiklerini belirten Alışır kardeşler, gelişmeleri ve teknolojiyi en uygun şekilde mobilyalara uyarlayıp müşterilere sunduklarını kaydetti.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Müthiş tasarım örnekleriyle her zevke hitap ettiklerini belirten Bülent Alışır, "Ürünlerimiz, birçok yönden müşterileri memnun ediyor. Fiyat, kalite, dayanıklılık konusunda oldukça iddialıyız. Buraya alıcı olarak gelen biri mutlaka bir şeyler beğeniyor ve buradan boş gitmiyor. Ürün kalitemizi bir kez görenler sonrasında da bizi tercih etmeye devam ediyor" dedi.

KALİTE UYGUN FİYATA

Celal Alışır ise, "Ürün satılana kadar değil, sonrasında da müşteri bizim için çok önemli. En kaliteli ürün en uygun fiyatlara bizde bulunuyor. Özel tasarım ürünlerimizle öne çıkıyoruz. Yaptığımız işe değer veriyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapıp kalite standardını daha da yukarı çekmek için mücadele veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Şükrü Berk ASKAR