1977'de kurulan aile şirketi Mobs Mobilya ve Dekorasyon, geçmişinden gelen tecrübesini yenilikçi fikirlerle harmanlayarak özel ürünler ortaya koyuyor.

MOBİLYA VE DEKORASYON

Samsun 3. Mobilya Fuarı'nın gözde stantlarından biri olan Mobs Mobilya ve Dekorasyon'un yöneticilerinden Ahmet Korkmaz, "Kardeşimle beraber firmamızı işletiyoruz. Aynı firma içerisinde mobilya ve dekorasyon ürünleri alanında ilerliyoruz. Mobilya konusunda daha çok toptan satış yapıyoruz. Dekorasyon konusunda ahşap ve metal işlemelerle mimarlara destek veriyoruz" dedi.

KİŞİYE ÖZEL ÜRÜNLER

Müşterinin isteğine göre ürünler ortaya çıkardıklarını söyleyen Korkmaz, "Vatandaş bize geliyor ve hayal ettiği ürünü söylüyor, biz de hayallerini gerçekleştiriyoruz. Eve veya işyerine uygun dekorasyon fikirleri oluşturuyoruz. Ahşap bölümümüzde daha çok country ve avangarde çalışıyoruz. Oymalı ürünlerimiz, seperatörlerimiz mevcut" şeklinde konuştu.

MEMNUNİYET ÖNEMLİ

Müşterilere ürün konusunda geniş bir yelpaze sunduklarını belirten Korkmaz, "Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli, ürün kalitemiz iyi. Ürünlerimizde devamlılığımız var, sürekliliğimiz olduğu için buna mecburuz. Yeniliğe önem veriyoruz, trend olan ne varsa bizde bulunuyor. Müşterinin alabileceği fiyatlara en iyi ürünü yapmaya çalışıyoruz. Mağazamız Örnek Sanayi Sitesi'nde. Ürünlerimize ekstra maliyetler yüklemiyoruz. Malzeme kalitesine müşteri karar veriyor, biz istenileni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

KARADENİZ'DE ÖNCÜ

Daha önce katıldıkları fuarlardan memnun ayrıldıklarını söyleyen Korkmaz, "Karadeniz bölgesine satış yapıyoruz. Fuarlar sürekli olursa yurt geneline daha kolay ulaşırız. 2011'den sonra perakende satışlarını artırdık. Öncesinde toptan satışa ağırlık veriyorduk. 3. yılında da fuara katıldık, çok şey kattığını düşünüyoruz" diye konuştu.

Şükrü Berk ASKAR