Artepe Mobilya, 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı'ndaki yerini aldı. Kişiye özel ürünlerin yapıldığı Artepe, kullandığı malzemelerin tamamen sağlıklı olması yönüyle vatandaşlardan tam not aldı. Fuarda stantlarına olan ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen Artepe Mobilya'nın sahibi Mustafa Özen, "Üretim şeklimiz özel imalat. Mutfak, kapı, bebek odası, genç odası. Özel isteğe bağlı her mobilyayı yapıyoruz. Ağırlıklı olarak ürünlerimiz bebek ve çocuk üzerine" ifadelerini kullandı.

AB'DEN HİBE DESTEĞİ

İnsan sağlığına zarar vermeyen malzemeleri tercih ettiklerini vurgulayan Özen, "Kurulduğumuzdan beri üretim yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz sağlıklı ürünler ortaya koymak. Bebek ve çocuk için sağlıklı mobilya üretim konusunda Avrupa Birliği'ne sunduğumuz proje onaylandı. AB'den projemize hibe desteği aldık. Solvent içermeyen, su bazlı boyayla boyanmış ve keskin köşeleri olmayan mobilyalarımız çocuk sağlığı yönünden çok güvenilir. Kurşun ve solvent içermeyen malzemelerimizle çocuk ve bebek sağlığına önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

HAYALLER GERÇEKLEŞİYOR

Müşteriye özel ürünlerin imal edildiğini belirten Özen, "Müşteri kafasındaki ürünü anlatıyor, biz de tamamen el işçiliği ve emek ürünü bir şekilde yapıp teslim ediyoruz. Lovelet AVM'de bulunan mağazamızda hizmet veriyoruz. Ürün kalitesi ve sağlık yönünden güvenilirliği açısından iddialıyız. Malzemede kaliteye önem veriyoruz. Bunun çok önemli olduğunu da biliyoruz" şeklinde konuştu.

Şükrü Berk ASKAR