Ofis mobilyası sektörünün önemli markalarından Bürotime, kurulduğu günden bu yana kadın istihdamının önemine, kadınların iş yaşamına eşit ve etkin katılımına vurgu yaptığını duyurdu. Konya fabrikasında kaynakçılıktan operatörlüğe, idari işlerden uluslararası satışa kadar her bölümde görev üstlenen kadınlar tarafından üretilen ürünler, bugün dünyanın 50 ülkesinde yüz binlerce kişi tarafından kullanıldığı kaydedildi.

'Kadınların ayrıntılı ve özenli çalışmalarına güveniyoruz'
Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, şirketin üretimden yönetime kadar bütün kademelerinde görev alan kadınların emeğinin bugün 50 ülkede yüz binlerce insana konfor ve ergonomi oluşturduğunu kaydetti.
Tosunoğlu ayrıca 'Konya'da kurulduğumuz günden bu yana gerek fabrikada, gerek idari işler ve yönetimde kadınların yer almasına büyük önem veriyoruz. Konya'da ilk kez fabrikada kadın çalışanları olan bir firma olmaktan hep gurur duyduk. Şu an fabrikadaki üretim sahamızda en önemli iki makinemizin operatörlerinden tutun da kaynakçılıktan, demir bükmeye, boya işlerine, tekstile kadar her yerde süreçlerimizi kadın çalışanlarımızın ayrıntılı ve özenli çalışmalarına emanet ediyoruz. Bürotime olarak kadınların idari işler, yönetim ve bütün alanlarda eşit haklara sahip olması bizim için çok önemli. Başta bize güç katan, dünyanın 50 ülkesine sağlığı ve konforu taşımamızı sağlayan kadın çalışanlarımız olmak üzere bütün kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum' açıklamasında bulundu.

Kadınların elinden çıkan mobilyalar dünyaya pazarlanıyor