Kayyum tarafından yönetilen Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da göreve gelen Teknik Direktör Besim Durmuş, Samsunspor'un başında çıktığı 3 mücadelede de mağlubiyet yüzü görmedi. Besim Durmuş, Alpay Özalan'ın istifasından sonra geçici olarak çıktığı Balıkesirspor maçını 2-1 kazandı. Daha sonrasında göreve gelen ve 17 maç takımın başında kalan Engin İpekoğlu'ndan sonra görevi devralan Durmuş, bu süreçten sonra çıktığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak toplam 3 karşılaşmada 2 galibiyeti 1 beraberlik aldı. Durmuş, kırmızı-beyazlıların başında çıktığı 3 karşılaşmada takımına 7 puan kazandırarak, ilk 3 maçında 4 puan kazandıran Alpay Özalan ve ilk 3 maçında 5 puan kazandıran Engin İpekoğlu'nu geride bıraktı.
Sezona Samsunspor'un başında başlayan deneyimli Teknik Direktör Alpay Özalan, kırmızı-beyazlı takımın başında 6 maç görevde kaldı. Özalan, bu karşılaşmalara 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Özalan'ın Samsunspor'u kendi sahasında oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanmazken 6 maçta 5 puan topladı, 3 gol attı, 7 gol yedi.
Alpay Özalan'dan sonra göreve gelen deneyimli Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Samsunspor başında 17 maç görev yaptı. İpekoğlu kırmızı-beyazlılarda 17 maçta 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı. Deplasmanda hiç kazanamayan İpekoğlu'nun Samsunspor'u 17 maçta 16 gol atarken, 22 gol yedi. İpekoğlu, Samsunspor'un başında 17 maçta 20 puan topladı.
Son oynadığı maçta 7 haftadır kaybetmeyen Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-1 yenen Samsunspor, hafta sonu deplasmanda 4 puanı bulunan Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Besim Durmuş ile Samsunspor durmuyor