Aksaray Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Günsoy, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğretim üyeleri ve yöneticileri katıldı. Çeşitli illerde düzenli olarak organize edilen bu törenlerde öğrencilere 'Başarı Belgesi'nin verilmesinin yanı sıra kampüs ortamında yüz yüze görüşme olanağı bulunmadığı için öğretim görevlileri öğrencilerin üniversiteye ve fakültelerine aidiyet duygularını arttırmak, sorunlarını dinlemek, kısa bir süre de olsa onlarla birlikte olmak amacıyla öğrencilerle görüştü. Küçük bir konser ile başlayan programın ardından öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi.
Burada bir açıklama yapan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu, 'Bugün buraya gelmemizin amacı, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sisteminde iktisat, işletme ve açık öğretim fakültesi olarak Aksaray ilinde başarılı olan öğrencilerimize ödül töreni için geldik. Onlara birer ufak hediyemiz olacak. Başarı sertifikalarını vereceğiz. Bunun dışında, aslında bunlar bizim için biraz bahane oluyor, asıl amacımız öğrencilerimizi görmek onlarla yüz yüze görüşebilmek. Onları kucaklamak istiyoruz onun için geldik. Bugün yaklaşık 150 başarılı olan öğrencimize belge verilecek' dedi.
Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hacı Murat Yılmaz ise, 'Elbette okumanın yaşı yok biliyorsunuz. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi de bu konuda ülkemizde hizmet eden en eski kurumlardan birisi. Birçok alanda eğitim öğretim faaliyetleri sürdüren bir kurum. Bu anlamda 7'den 70'e herkese okuma fırsatı sağlamakta. Ben kendilerine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Anadolu Üniversitesi Aksaray’da öğrencilere başarı belgelerini verdi