Sheraton Grand Samsun Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın çalışanlarını makyaj semineri ile bir araya getirdi ve kadınların toplum hayatındaki önemine vurgu yapan organizasyon gerçekleştirdi.

TAKDİRİ HAK EDİYORLAR

Kadının toplumsal hayatın olmazsa olması olduğunu ifade eden Sheraton Grand Samsun Otel Halkla İlişkiler ve Pazarlama Uzmanı Ebrar Türker, "Kadınlar, aile içindeki rolleri ve üstlendikleri görevlerle takdiri hak ediyor. Otelimiz, kadın çalışanlarının şirketin her kademesinde güçlü varlık göstermesini önemsiyor ve bunu gönülden destekliyor. Bünye içerisinde çalışan kadın sayısı oranının da yaklaşık olarak yüzde 40'larda seyrediyor olması, sonuç odaklı olduğumuzun göstergesidir. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, ekip arkadaşlarımızla bu müstesna günü kutlayıp, günlük yaşamımıza pratiklik kazandıracak makyaj seminerinde bir araya geldik. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olan Donna Maschio Kuaför Make-Up Artist Elif Cantürk'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

KARA FATMALARIN TORUNLARIYIZ

Türker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kadın, tarih boyunca toplumların yaşam kalitesinin ve refahın artmasına fedakarlıkları ile katkıda bulunmuştur. Türkiye Cumhuriyeti ise kadına hak ettiği seçme ve seçilme özgürlüğünü veren dünyadaki öncü ülkelerden biridir. Nene Hatun, Şerife bacı, Erzurumlu Kara Fatma, Nezahat onbaşı, Halime çavuş gibi isimlerin Milli mücadele döneminde kadının gücü ve tarihe katkısı buna en büyük örnektir. Biz, Nene Hatunların torunlarıyız. Bunun farkında olarak yaşayalım, örnek olalım."