Yıllar önce pide fırını ile hizmet vermeye başlayan Ünal Menemen, ikinci şubesi ile lezzet severlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Dedeleri Ali Ünal ve babaları Bezmi Ünal'dan aldıkları tecrübeyi Ünal Menemen'e aktaran Yalçın Ünal ve Caner Ünal, kaliteli hizmeti müşterileri ile buluşturuyor.

BİRBİRİNDEN ÖZEL LEZZETLER

İşletme hakkında bilgi veren Caner Ünal, 'Yıllar önce pide fırını ile faaliyete başlayan işletmemiz, şimdi iki şubesi ile hizmet vermeye devam ediyor. İlk şubemizde hala pide fırınımızla faaliyet gösteriyoruz. İkinci şubemizde ise meşhur Çakallı menemeni, kuymak, kavurma, dana ve kuzu etinden yapılan ızgara çeşitleri, sac tava kavurma, kaşarlı, peynirli ve pastırmalı yumurta çeşitlerini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ünal Menemen'e özel bir usulle hazırladığımız lezzetlerimiz müşterilerimizden büyük beğeni topluyor. Günün her saati hizmet verdiğimiz işletmemizde, serpme kahvaltı çeşitlerimize de yer veriyoruz. Misafirlerimizi lezzetlerimizin tadına bakarken işletmemizin huzur dolu atmosferinde anın tadını çıkarıyor' dedi.

HİJYENDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

Müşteri memnuniyeti için azami çaba sarf ettiklerini söyleyen Ünal, '4 dönüm arazi üzerine kurulu Ünal Menemen'de aynı anda 150 kişiyi ağırlayabiliyoruz. 25 kişilik profesyonel kadromuzla hizmet veriyoruz. Hijyenden ödün vermediğimiz işletmemizde, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Yıllardır bizi tercih eden, artık aileden biri olan, lezzetlerimizin müdavimi olan müşterilerimiz var. Şehrin kalabalığından sıkılıp, huzurlu bir ortamda semaver çayı eşliğinde yemeklerimizi yemek isteyen herkes bizi tercih edebilir' ifadelerini kullandı.

Mehtap YILDIZ