Eskişehir Atilla Özer Karikatürlü Ev'de davetlilerin katılması ile gerçekleşen karma sergiye, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Sivrihisarlılar Vakfı Naci Şakar ile sanatçılar ve çok sayıda davetli ve sanatseverler katıldı. Karma Sergi, davetlilerin ve sanatseverlerin beğenisini topladı. Açılış konuşmasını yapan Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Ayhan Türkseven ''Vakfımızın kuruluşunun yirminci yılını tamamlarken, sanatçı ve yazar 20 Emirdağlı kadının öznesi olarak katıldığı programımıza kadınlar ve sanatçılar büyük ilgi gösterdi. ''Kadının Eli- Kadının Sesi Karma Sergi ve İmza Günlerine'' eserleri ile katılan tüm yazar ve sanatçılarımıza teşekkür ederim. Programın hazırlanmasında vakfımızın Kadın Kurulu'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sibel Erenoğlu ve Kadın Kurulu Başkanı Elif Bağcı beraberinde, Emirdağlılar Vakfı Kadın Kurulumuza verdikleri emekten dolayı tebrik eder, yine çok başarılı ve anlamlı bir programı bizlere yaşattıkları için şükranlarımı sunarım. Emirdağlılar Vakfı olarak bu vesileyle programımıza katkı sunan eser sahibi Emirdağlı kadınların, Emirdağlılar Vakfı Kadın Kurulu'nun ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum'' dedi.
Programda Aşık Yoksul Derviş, 'Kadınlar' şiirini okudu. Açılış programı, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın katılımları ve konuşmalarıyla devam etti.
Açılış konuşmasında, Emirdağlıları her alanda etkin ve başarılı gördüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, Emirdağlılar Vakfı'nın son yıllardaki başarılarına dikkatleri çekerken sergilenen eserleri tek tek inceleyerek eser sahibi sanatçı ve yazarları tebrik etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise konuşmasında, 'Dünyada hiçbir milletin kadını, ulusunu kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha çok çalıştım diyemez. Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Atatürk ne kadar önemli şeyler söylemiş. Burada eseri bulunan 20 kadını, Emirdağlılar Vakfı Kadın Kurulu ve Emirdağlılar Vakfı Yönetim Kurulu'nu kutluyorum' diye konuştu.
Ataç, sanatçıların eserlerini ayrı ayrı inceledi ve beğendiğini dile getirirken Emirdağ Yöresel Giysisi Saya ile kadın kurulunun en genç üyesi Buse Can'ın da yer aldığı fotoğraf karelerinde yer aldı.
Emirdağlılar Vakfı 'Kadının Eli - Kadının Sesi Karma Sergi ve İmza Günleri'' eser sahipleri şu sanatçılardan oluştu:

Emirdağlılar Vakfı’ndan ‘’Kadının Eli-Kadının Sesi Karma Sergisi ve İmza Günleri