Hakkari Valiliği, Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği sabah saatlerinde Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Belediye Başkanlığı önünde başladı. Belediye binası önünde kadınların konu edildiği fotoğraf sergisi gezildi. Vali eşi Dr. Funda Toprak, kadınları tek tek karşılayarak yakından ilgilenip gül verdi.
Vali eşi Toprak ve beraberindekiler, belediye başkanlığını ziyaret edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kadınlarla yemeğe katıldı.
Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim de, kadınları makamında kabul ettikten sonra belediye binası önündeki fotoğraf serisini ziyaret ederek fotoğraf sanatçısı Hacı Tansu ile fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Başkan Epcim, yolda geçen kadınlara ise gül dağıtarak günlerini kutladı.

Polis ve jandarma ekipleri gül dağıttı
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de çarşı merkezini ziyaret ederek, yolda geçen kadınlarla iş yerlerini ziyaret ederek kadınlara gül dağıttılar. Kendilerinin hatırlanması mutluluğunu yaşadığını belirten kadınlar, polis ve jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.
Hakkari Valiliği, Hakkari Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, daha sonra Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programla devam etti.

Hakkari’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği