İl Jandarma Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca'nın da eşlik ettiği ziyarette Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 27 yıldır esnaflık yaparak çocuklarını büyüten Aynur Balkır'ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek verdi.
Yıllardır çalışıp çocuklarını yetiştirdiği, aynı zamanda aile hayatını sürdüren emekçi örnek bir kadın olduğu için kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Vali Şimşek, 'Bu davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyor ve sizin nezdinde tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz' dedi.
Hanımeli Organik Ürünler İşletmecisi Kadın Girişimci Aynur Balkır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Ben 27 yıl önce eşimden ayrıldığımda eğitimim yoktu, herhangi bir mesleğim yoktu, çocuklarım küçüktü zaman zaman zorluklar yaşasam da büyük bir mücadele ile çalışıp çocuklarımı yetiştirdim. Onların sadece annesi değil babası da oldum. Kadınlar toplumun her alanında istedikleri zaman başarılı olabilirler, yeter ki ne kadar güçlü olduklarını unutmasınlar' dedi.

İşletmeci Aynur Balkır: "Çocuklarıma hem anne hem de baba oldum"