AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "İlkadım'dan Çanakkale'ye Bisikletle Şühedaya Saygı Yolculuğu" sloganı ile Samsun'dan yola çıkan EKOBİD üyelerini TBMM'de ağırladı.

KÖKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Afrin operasyonuna destek vermek amacıyla Samsun'dan yola çıktıklarını dile getiren EKOBİD üyeleri, ülke olarak milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun Çanakkale'de milletimizi zafere taşıyan ruhla aynı olması gerektiği konusunda farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, kendilerine destek olan Köktaş'a teşekkür ederek, tablo hediye etti.

MİLLETİMİZ ŞANLI ORDUMUZUN YANINDA

Çanakkale destanının bir dirilişin en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade eden Köktaş, "Bugün bir aradaysak, güçlü bir ülkeysek bunu şehit ve gazilerimize borçluyuzdur. O ruh, o iman o gün nasıl galip geldiyse, bugün de içinde bulunduğumuz zamanda yapılan oyunlara karşı da, aziz milletimiz aynı iman ve ruhla galip gelmiş, gelmeye de devam edecek.

Terörün başını bulunduğu yerde ezme harekatı olan Zeytin Dalı Harekatı'na milletimiz tam destek veriyor. İçeride ve dışarıda bunu hazmedemeyenler olsa da harekat büyük bir kararlılıkla devam ediyor" dedi.