Kaza, Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ara yoldan hızlı bir şekilde çıkan Hakan K. yönetimindeki 38 DA 388 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, içinde yolcu bulunan 34 TMB 49 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs şoförü Mehmet Erduran, Esma Sultan Anaokulu bahçe duvarına çarptı. Kaza sonrasında otomobilde maddi hasar meydana geldi. Minibüste bulunan 5 yolcudan biri de hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minibüste yaralanan yolcuyu hastaneye kaldırırken, otomobil sürücüsü de polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.
Minibüs şoförü Mehmet Erduran, 'Normal seyir halinde gelirken, ara sokaktan büyük bir hızla geldi vurdu. İçeride 5-6 kişi vardı. Bir kişi hastaneye kaldırıldı' dedi.
Kaza anını anlatan görgü tanığı Ali Kara ise, 'Ticari minibüs hastane istikametine dönecekken, araba süratli bir şekilde gelip araca vuruyor. Minibüse vurunca şoför arabayı toparlayamadı. Bu arabayı zaten yukarıdan iterek çalıştırmışlar. Ehliyetsiz şoför. Minibüste 5-6 kişi vardı. Biri göğsünden hafif yaralı' şeklinde konuştu.

(Özel Haber) Sultanbeyli’de otomobilin çarptığı minibüs okul duvarına çarparak d