Niksar Prof. Dr. Erol Turaçlı Fen Lisesi 10/B öğrencileri Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla kermes düzenledi. Kermeste öğrenciler biriktirdikleri harçlıkların yanı sıra, evlerinde hazırlatıp getirdikleri yiyecekleri kurulan stantlarda velilere ve öğretmenlere sattılar. 10/B sınıfı öğrencileri Baturay Özcan ile Ahmet Yesevi Kocabay önderliğinde düzenlenen kermesten elde edilen bin 20 lira Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışlandı.
Kermesin yapılmasında önderlik yapan lise öğrencisi Baturay Özcan,'Kahraman asker ağabeylerimiz Afrin'de büyük bir mücadele içerisindeler. Bizlerde buradan bir nebzede olsa kendilerine destek olmak adına kermes düzenledik. Rabbim kahraman ağabeylerimizin yar ve yardımcısı olsun.' dedi.
Okul Müdürü Kürşat İşeri ise,'Afrin'de terör örgütleriyle çarpışan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla açtığımız kermesimize öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz destek verdi. Öğrencilerimiz kendi getirmiş oldukları yiyecekleri arkadaşlarına satarak anlamlı bir davranış gösterdiler. Biz bu uğurda şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz' dedi.

Niksar’da öğrencilerden Mehmetçik için yardım kermesi