Ressam Rukiye Yüceloğlunun yağlı boya resimlerinden oluşan sergi sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Hasta ve hasta yakınlarının da ilgi gösterdiği sergi 2 gün süreyle Medicana Samsun Hastanesi Lobi Katında görülebilecek.

8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla Hastanede görev yapan kadın çalışanlar onuruna bir kutlama gerçekleştirildi. Kutlamaya Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, Genel Müdür Yardımcısı Emine Can Bertan, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Birsen Yazgan, İnsan Kaynakları Müdürü Murat Çolak ve bölüm müdürleri ve kadın çalışanlar katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programında bir konuşma yapan Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, "Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyorum. Şu anda burada bizimle olan herkesin de öncelikle değerli annelerinin Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Çünkü annelerimiz bizi buralara taşıyan, gayret ve fedakarlıklarıyla evlatlarının daima yanında olan kıymetlilerimiz. Buradan evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş tüm şehit annelerinin de 8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum. Şiddetin, kadın cinayetlerinin olmadığı, eşitlik, özgürlük,umut ve mutluluğun eşlik ettiği nice 8 Mart Kadınlar günü kutlamalarına birlikte ulaşmak temennisiyle, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" dedi.

Medicana Samsun Hastanesi Kadınlar Günü etkinlikleri Pazar günü Piazza AVM de gerçekleştirilecek. Etkinlik, Sağlıklı Beslenme ve Spor Etkinliği ile devam edecek. Medicana Samsun Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. F. Hüban Gönülol, beslenme önerileri ile Spor Eğitmeni Calibe Soran da spor etkinliği ile AVM katılımcılarıyla spor yapacak.

"Sağlıklı Besleniyorum, Spor Yapıyorum" sloganıyla bireyleri sağlıklı beslenme ve spor konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan etkinlik 11 Mart Pazar günü saat 15.30-17.30 saatleri arasında Piazza AVM etkinlik alanında yapılacak.