Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ yaptığı çalışma ve etkinliklerle Samsunspor'a destek olma çabasını sürdürüyor. SAMULAŞ, özellikle Samsunspor'un maçı olduğu günlerde taraftarlara ulaşımı ücretsiz olarak sağlıyor.
Bugün yapılan antrenmanda futbolcuları ziyaret eden personeller, futbolcular ve teknik ekiple kısa süre yapılan sohbetin ardından futbolculara baklava ikram ettiler. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından futbolcular idman için sahaya çıkarken SAMULAŞ personelleri zorlu Gaziantep maçı öncesi futbolcu ve teknik ekibe başarı dileklerini sundular.
Samsunspor Nuri Asan Tesislerinde yapılan idmanda futbolculara yapılan ziyarete SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, Operasyon Müdürü Sevilay Germi, Bakım Onarım Müdürü Ziya Kalafat, Mali İşler Müdürü Ela Alok, Destek Hizmetler Müdürü Uğur Bal ile birlikte otobüs sürücüsü, vatman, güvenlik personelleri ile teknik ve idari personeller katıldı. SAMULAŞ ekibinin yapmış olduğu ziyarette personelleri Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş karşıladı.

SAMULAŞ’tan Samsunspor’a sürpriz