33 yıl önce sandalye çeşitleri ile faaliyete başlayan Kahya Koltuk ve Sandalye, ürün gamına 10 yıl önce birbirinden özel koltuk çeşitlerini de ekledi. Yıllar önce Hasan Kahya ve Hüseyin Kahya kardeşler yöneticiliğinde en kaliteli ürünleri hayata geçirmeye başlayan Kahya Koltuk ve Sandalye, bugün Metin Kahya ve Mustafa Kahya liderliğinde ikinci kuşak olarak hizmet vermeye devam ediyor. Ürün gamını tanıtmak ve tedarikçi firmalarla bir araya gelmek için Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı'na katılan Kahya Koltuk ve Sandalye, yoğun ilgi görmenin mutluluğunu yaşıyor.

BİLİNİRLİĞİMİZE BİLİNİRLİK KATTIK

Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı'nda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden işletme ortaklarından Metin Kahya, ' Mobilya Dekorasyon Fuarı'na bu yıl ikinci kez katılıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Müşterilerimiz, bayiliklerimiz aracılığı ile Kahya Koltuk ve Sandalye ayrıcalığını yaşıyor. Bayilerimizin çözüm ortağı olduğumuzu ve Kahya Koltuk ve Sandalye'nin imalatçı tarafının da bilinmesi adına fuara katıldık ve bilinirliğimize bilinirlik kattık' dedi.

SAĞLIKLI VE DAYANIKLI ÜRÜNLER

İmalatçı bir firma olduklarını dile getiren Kahya, 'İlk kurulduğunda sadece sandalye üreten firmamız, yıllar önce ürün gamına koltuk çeşitlerini de kattı. Ayda minimum 5 bin adet sandalye ve 200 adet koltuk takımı imalatı yapıyoruz. Ürünlerimizde kullanmış olduğumuz iskelet tamamen fırınlanmış gürgen ağacıdır ve oldukça sağlıklıdır. 5 yıl garanti imkanı sağladığımız ürünlerimiz, çok daha uzun süre dayanıklılığa sahiptir' şeklinde konuştu.

KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR

Kişiye özel tasarım ürünleri de hayata geçirdiklerini belirten Metin Kahya açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Tüm ürünlerimiz kendi imalatımız olduğu için, gerektiğinde kişiye özel ürünler de imal ediyoruz. Bayilerimizin ve müşterilerin taleplerine göre çizgimizi belirliyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne bizimle birlikte olan profesyonel çalışanlarımızla ürünlerimizi hayata geçiriyoruz. Sandalye denilince akla gelen ilk firmayız. Koltuk ürünlerimizde de markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Mehtap YILDIZ