Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz, şarjlı bisikleti tutanak karşılığı teslim aldı.
Mehmetçiğin her zaman yanında olduğunu ifade eden Rabia Çakmak, 'Allah milletimize, devletimize, askerimize zeval vermesin. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, böyle bir dönemde bir olmamız, kenetlenmemiz lazım. Ben de karınca kararınca vatandaş olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Mehmetçiğimize destek olmak istedim. Yaşım ve sağlık nedenlerimden dolayı kullanamadığım sıfır, şarjlı bisikleti şehit yakınlarının ihtiyacında kullanılması amacıyla bağışta bulundum. Vatan olmaz ise biz olmayız o yüzden vatanımıza sahip çıkmak adına ben de küçük de olsa bir katkıda bulunayım istedim, bağışta bulundum. Sizin vasıtanızla tüm vatandaşlara da seslenmek istiyorum; bağışın büyüğü küçüğü olmaz herkes elinden geldiği, gücünün yettiği kadar bağış yapar ise Mehmetçiğimiz, devletimiz daha güçlenir. Allah yapılan bağışları kabul etsin' dedi.
Türkiye Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Durmuş Öksüz ise duyarlı davranışından dolayı Rabia nineye teşekkür ederek, Türk millettin tek vücut olarak üzerine oynanan oyunların üstesinden geleceğini kaydetti.

Rabia nine kullanmadığı şarjlı bisikleti, şehitler derneğine bağışladı