Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti 19 Mayıs İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde ilçe için yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi.

HAYIRLI OLSUN

D sınıfı 25 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını 2018 yılı içerisinde ihaleye çıkarmayı planladıklarını belirten Demircan, "19 Mayıs Devlet Hastanesi'ni yatırım çerçevesine aldık. Belediye Başkanımız ile görüştük. Hastane yerimizin imar çalışmaları tamamlandı. Bu yılın içerisinde ihale etmeyi planlıyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

KONGRE HEYECANI YAŞANDI

AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatı'nda hafta sonu kadın ve gençlik kollarında kongre heyecanı yaşandı. Beraberlik mesajının verildiği Kadın Kolları kongresinde Fatma Kalaycı ile yola devam edilirken, gençlik kollarında Hakan Yazar, görevi Fatih Yıldırım'a devretti.

3F DÖNEMİ BAŞLADI

Safiye Ölmez Kadınlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrelerde konuşan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Geçen hafta ilçe başkanlığı kongresinde Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Fatih Seven kardeşimiz görevi devraldı. Kadın kolları kongresinde başarılı başkanımız Fatma Kalaycı kardeşimiz görevine devam etti. 4 yıllık görev süresince başarılı bir gençlik kolları başkanlığı gerçekleştiren Hakan Yazar kardeşimiz, yaş itibariyle görevini Fatih Yıldırım kardeşimize devretti. AK Parti İlçe Başkanlığımızda 3F dönemi başladı. 2019 zorlu bir süreç, bu süreçte oylarımızı arttırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun da ilk etabı, 24 Mart'taki Cumhurbaşkanımızın Samsunumuza ziyareti. Onu en iyi şekilde karşılayıp, 2019 seçimlerinin hazırlıkları için ilk adımı atmış olacağız. 2019 seçimleri ile Türkiye yepyeni bir sisteme geçecek. Her seçim diğerini etkiler. Mahalli seçimlerde alacağımız netice, cumhurbaşkanlığı seçimine de yansıyacak. Kişisel hesapları bir kenara bırakmalıyız" diye konuştu.


Kongrelere, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın yanı sıra, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve partililer katıldı.