Mustafa Erdin İlkokul-Ortaokul bahçesinde düzenlenen etkimlikte 160 öğrenci tarafından yapılan ay ve yıldız koreografisinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Öğrenciler tarafından yapılan komonda yemini ve bayrak şiirinin ardından İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, Jandarmanın asayiş görevleri ve tarihçesi hakkında bilgilendirme yaptı. Okul Müdürü Hamdi Yıldız ise yaptığı konuşmada, 'Bu programı gerçekleştirmekte ki amacımız, ülkemizin Afrin'de gerçekleştirmiş olduğu Zeytin Dalı operasyonu münasebetiyle hem mazlum coğrafyasında hem Afrin'de yüreklerde doğan ayyıldızı burada temsil etmek istedik' şeklinde konuştu.
İlçe Jandarma komutanlığı Trafik Tim ve Olay Yeri ekipleri tarafından okul bahçesinde kurulan stantta bulunan araç-gereç ve malzemeleri inceleyen öğrenciler, malzemelerin nasıl kullanıldığı konularında görevli personel tarafından bilgilendirildiler.
Düzenlenen program 'Samsun okuyor' projesi kapsamında Mustafa Erdin İlkokulu-Ortaokulunda düzenlenen Öykülerle Değerler Eğitimi' konulu 10 kitaptan oluşan kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilmesiyle son buldu.

“Yüreklerde Doğan Ayyıldız” programı düzenlendi