İlçede dört yıl öncesine göre büyük yol alındığını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizi kısa süre zarfında beklenenin katbekat üstüne çıkarmayı başardık" dedi.

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Başkan Togar, "ilçemizin geldiği gelişmişlik düzeyi, tüm ilçe halkının ortak başarısı. İlçemizi dört yıl sonra ziyarete gelenler, bu gelişimi, değişimi ve büyümeyi daha iyi görüyor. Yaptığımız çalışmalarla kırsal mahallelerimizdeki yolların standardını çok yükselttik. İlçemizin dört bir yanını tesisler ve parklarla donattık. Gençlerimizin spor yapacakları eğitim-kültür merkezleri ve tesisleri halkımızla buluşturduk. Kadınların eğitim ve diğer tüm faaliyetleri için kullanacağı hanım konaklarının yanı sıra köy konakları yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü gereksinimlerini giderdik. İlçe halkımız ile ortak akıl çerçevesinde herkesin talep ettiği, herkesi kucaklayan hizmetleri birliktelik ruhu içerisinde hayata geçirdik. Bizi başarıya götüren ve hizmetlerimizin tüm kesimler tarafından takdir görmesinin en büyük dayanağı budur" ifadelerini kullandı.

HALK GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Düzenlenen halk günlerinin bireysel iletişim konusunda yararlı sonuçlar doğurduğunu söyleyen Togar, "Başkan yardımcılarımız ile her hafta haftanın ilk iş gününde vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Onların fikirleri, düşünceleri, talepleri doğrultusunda güzel işler yapmayı başardık. Rabbim bize daha nice yararlı hizmet yapmayı nasip etsin" dedi.