Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Adıyaman'ın sorun ve sıkıntıları konuşuldu.
Saadet Partisi Adıyaman yönetimi olarak AK Parti Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret ettiklerini belirten Başkan Haşim Asnuk, 'Toplumun bu kadar kutuplaştığı ve ötekileştiği dönemde siyasi parti temsilcilerinin bir birine ziyaretleri bizim için çok anlamlı. Biz de bu anlamda kongre sonrası ilk ziyaretimizi iktidar partisi olan AK Parti Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret ettik ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Konuşmaktan ve muhabbetten zarar gelmez sloganıyla yola çıktık, toplumun her kesimiyle de bir araya gelmeye çalışıyoruz. Adıyaman'ın sorunlarını çözmek için bu tür ziyaretlerimiz devam edecek' dedi.
Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını dile getiren AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise, ' Siyasi partilerin bir birlerini ziyaret etmesi gerçekten çok önemli ama Adıyaman daha farklı. Bütün siyasi partiler konu Adıyaman olunca, konu millet meselesi olunca birlikte beraber çalışıyorlar. Bunu da görmek bizleri oldukça çok sevindiriyor. Bizlerde AK Parti olarak bütün Aıdyamanlı kardeşlerimizle, Adıyaman hassasiyeti olan herkesle diyalog noktasında açığız. Adıyaman'a, nasıl güzel hizmetler yapılır, nasıl güzel hizmetler kazandırılır ortak paydamız bu ve bu noktada beraberiz' ifadelerini kullandı.
Birlik ve beraberlikten de bahseden Başkan Erdoğan, 'Önümüzdeki süreçte de tabi genel merkezle düzeyinde gerekli görüşmeler yapılıyor. Konu vatana, millete, bayrağa ve ortak değerlerimize daha güzel temsiliyet noktası aranıyorsa birlik ve beraberliğimize ihtiyaç duyulan bir dönemden geçiliyorsa buna hem genel merkezin hem de taşradaki teşkilatların duyarsız kalması düşünülemez. Arzu ederiz ki aynı duygular devam etsin. Ben tabanında bu duygular içerisinde olduğunu görüyorum ve bunun daha fazla devam edeceğine inanıyorum' diye konuştu.
Erdoğan kendilerine yapılan ziyaretlerden dolayı Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk ve beraberindeki heyete teşekkür ettiğini belirtti.

Saadet Partisi yönetimi Erdoğan ile bir araya geldi