Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa, yarın 20.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 25 haftada Kasımpaşa, aldığı 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 11. sırada yer alırken, Antalya ekibi ise 6 galibiyet, 7 beraberlik 12 mağlubiyet ile 15. sırada bulunuyor.
Kasımpaşa, Antalyaspor ile daha önce 14 kez mücadele ederken, 13 karşılaşma Süper Lig'de oynandı. Bir mücadele ise hazırlık maçıydı. Geride kalan 14 müsabakada Akdeniz ekibi 7 galibiyet alırken, Paşa da aldığı 3 galibiyet ile kırmızı-beyazlı ekibin gerisinde kaldı. 4 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı.

Sadiku ve Veysel cezalı
Kasımpaşa'da kırmızı-beyazlılar ile oynayacağı maç öncesinde iki eksik bulunuyor. Deplasmanda oynanan Sivasspor mücadelesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Veysel ve Sadiku sarı kart görerek, Antalyaspor karşısında takımını yalnız bıraktı. Kemal Özdeş'in savunma örgüsünde Veysel'in yerine Veigneau'yu sahaya sürmesi beklenirken, Sadiku'nun yokluğunda ise orta sahada Pavelka- Etoundi ikilisine görev vermesi öngörülüyor.