Ziyaret ile ilgili konuşan bulunan Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar 'Halk Eğitim Müdürlüğü olarak göreve geldiğimizden bu yana ekibimizle birlikte Dilovası halkına en iyi hizmeti ve onların becerilerini geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Malum Dilovası yeni kurulan bir ilçe olduğu için kurumumuzun da bir çok alanda eksiklikleri mevcuttu. Ancak bu eksikliklere rağmen belediyemizin desteği ile elimizden gelenin en iyisini yapmak için koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Dilovası Belediyesi yaptığımız çalışmalara her zaman destek vererek bizleri mutlu etti' dedi.
Avşar'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise 'Hepimizin ortak gayesi ilçemizde bulunan vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamaları ve kendilerini geliştirebilmeleridir. Biz onların yaşam alanlarını geliştirirken sizlerde yaptığınız çalışmalar ile hem onların vizyonlarını geliştiriyor hem de kendilerini geliştirmelerine katkı sunuyorsunuz. Halk Eğitim Merkezi'nin ilçemizde bulunan gençlerimize ev hanımlarımıza verdiği eğitimler ile onların kendilerini geliştirmelerine sağladığı katkıya bizlerde her zaman destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte güzel çalışmalara imza atarak halkımızın ufkunu açmaya onlara iş imkanları sağlamaya onların kendilerini geliştirmelerine katkı sunmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Dilovası Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar ve beraberindekiler Başkan Toltar'a Halk Eğitim Müdürlüğüne sunduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek günün anısına hediye takdim ettiler.