Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Türkiye çapında başlattığı 'Mesleki Eğitim gören öğrenciler Ailelerimizle buluşuyor' projesine destek amacı ile Dursunbey Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Bu kapsamda Dursunbey Mesleki Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrenciler öğretmenleriyle birlikte, tespit edilen ihtiyaç sahibi kişilerin, evlerinin küçük bakım ve onarımları, evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyalarının tamiri, şahısların hayatı kolaylaştırıcı eşyaların temini yada tamirleri konusunda çalışmalar yapacaklar.
Dursunbey Belediyesinde imzalanan protokol hakkında konuşan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Son;'Bu protokol ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmetlerde gönüllü olarak katkı sunmayı hedefliyoruz. Bizlere her daim destek olan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir'e, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan'a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum'dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir yaptığı açıklamada;'Bu tür projeler toplumda unutulmuş değerlerimizi tekrar kazanma, sosyal yaşamda farkındalığı oluşturma, sevgi akışını başlatma, gençlerin yardımlaşma duygularını arttırmada faydalı olacağına inanıyorum. Başkanıma, kurum müdürüme katkılarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ise; 'Bu tür projelerin faydasını gelecekte göreceğiz. Sosyal sorumluluk sahibi bireylerin çoğalması bizi daha diri bir millet yapacak. Belediyemizin yürüttüğü sosyal faaliyetlerde öğrencilerimizi yanımızda görmek bizi çok mutlu edecek. Projeye katkı sunacak öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum' dedi.

Mesleki Eğitim Öğrencileri İhtiyaç Sahiplerinin evlerinde tadilat yapacak